E - Информатор

Контакт

Официјалната веб страна на СДСМ е редовно ажурирана од Центарот за комуникација со јавноста на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија.


Социјалдемократски Сојуз на Mакедонија

ул. "Бихаќка" бр.8 1000 Скопје, Република Македонија

тел.    (02) 3293 100

факс. (02) 3293 109


Веб уредник: Милутин Ристески      Испратете коментар

За сите прашања и коментари поврзани со СДСМ можете да не контактирате преку пополнување на контакт формата или на web@sdsm.org.mk


E-mail адреса: *  
Име и Презиме: *
Порака: *
 


СДСМ