E - Информатор

Пратеничка група

Координатор на пратеничката група на СДСМ во Собранието на Репубилка Македонија е Горан Сугарески.


Ален Георгијев
Бетиан Китев
Биљана Настеска
Благоја Стојановски
Васко Ковачевски
Горан Сугарески
Јагода Шахпаска
Јован Митрески
Јулијана Силјановска
Лидија Димова
Љубиша Николиќ
Марјан Даскаловски
Марјанчо Николов
Миле Андонов
Милева Горгиева
Мира Стојчевска
Панче Орцев
Петре Шилегов
Рената Дескоска
Сашо Поцков
Софија Куновска
Стефан Богоев
Стојко Пауновски
Томислав Тунтев
Хари Локвенец

 


СДСМ