E - Информатор

Извршен одбор на СДММ

 1. Ана Манасиева , Делчево
 2. Валентин Божиноски , Прилеп
 3. Виктор Велевски , Кавадарци
 4. Владимир Јовески , Кичево
 5. Дарко Каевски , Кисела Вода
 6. Дина Спировска , Центар
 7. Драги Чавдаров , Струмица
 8. Елена Суџуковиќ , Берово
 9. Емилија Влавчевска , Охрид
 10. Игор Трајчевски , Ѓорче Петров
 11. Марио Михајлов , Штип
 12. Марјан Неделков , Велес
 13. Мелиса Ценоска , Тетово
 14. Методија Илиевски , Битола
 15. Милан Трајковски , Куманово
 16. Миодраг Стојанов , Неготино
 17. Ненад Јовиќ , Кочани
 18. Рената Јајоска , Аеродром
 19. Ристе Талевски , Струга
 20. Сенад Смаиловиќ , Бутел
 21. Стефан Богоев , Карпош
 22. Тимчо Ристовски , Крива Паланка
 23. Трајче Нешковски , Гостивар

СДСМ